El Barça es queda curt en la remuntada i cau eliminat de l'LNHH

Derrota a la pròrroga dels blaugranes que van aixecar tres gols de desavantatge

El viatge del Barça d’hoquei gel a la Lliga s’ha tornat a quedar a les portes de la final de l'LNHH. Els blaugranes van caure eliminats en una eliminatòria en la qual el conjunt dirigit per Marcus Fajardo va merèixer més en tots dos partits. El d’aquest cap de setmana era un enfrontament de cara o creu per als blaugranes que, després de perdre el primer partit a Barcelona (4-5), necessitaven guanyar per forçar el tercer partit. No va ser possible. Tot i l’esforç de remuntar dues vegades els tres gols de diferència i acabar forçant la pròrroga, el Barça no va poder superar el Puigcerdà.

Lluitant fins al final

El partit es va posar molt car per als blaugranes, després que els locals situessin el 3-0 en el marcador. Al final del primer temps però, el Barça va reaccionar anotant dos gols que tornaven a deixar el partit completament obert.

Una situació completament idèntica va succeir en el segon temps. Els de la Cerdanya van tornar a situar-se tres gols per sobre dels blaugranes que, després d’escurçar a dos la diferència (5-3) i veure com els locals tornaven a ampliar-la (6-3), van tornar a reaccionar en el tram final del període per deixar el 6-5 amb el qual es va arribar a l’últim terç.

Ja en els últims 20 minuts, el Barça va millorar en defensa i va mantenir la línia en atac, el que va permetre als de Marcus Fajardo tancar els locals al seu camp. El gol de l’empat va arribar a 10 minuts per al final gràcies a un penal que igualava el marcador a 6 i enviava el partit a la pròrroga.

Un final injust

La mala sort, però, es va bolcar sobre el Barça que, després d’una remuntada espectacular, veia com un error a la porteria situava el 7-6 definitiu en poc menys d’un minut d’extra time, sentenciant el partit i l’eliminatòria.