Frigoríficos Morrazo – Barça Lassa: A Cangas amb reforços necessaris

Frigoríficos Morrazo – Barça Lassa: A Cangas amb reforços necessaris

Els blaugranes han viatjat 24 hores després de guanyar a Montpeller, i ho han fet amb quatre jugadors del filial; Diocou, Pascual, Knorr i Klein donaran descans a Entrerríos, Ariño, Aleix i N’Guessan, que no han viatjat

El calendari del Barça Lassa d’handbol és extremadament exigent, i 24 hores després de jugar a Montpeller i aconseguir el bitllet per als quarts de final de la Lliga de Campions, l’equip ja es desplaça a Cangas per disputar una nova jornada de Lliga Asobal. Els blaugranes acumulen molta càrrega de kilòmetres i minuts a les cames, i per donar descans a alguns jugadors Xavi Pascual ha convocat quatre joves del filial per al duel d’aquest dimarts (20:00h) a Cangas.

Mamadou Diocou, Alex Pascual, Juri Knorr i Jannek Klein viatgen amb l’equip a terres gallegues per reforçar el líder invicte de la competició. Els quatre joves del filial han entrat en la convocatòria en el lloc de Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Aleix Gómez i Timothey N’Guessan, que es quedaran a Barcelona. En el cas de Diocou, Pascual i Knorr, ja han disputat minuts a la Lliga Asobal, mentre que Klein podria debutar (ja va jugar uns minuts a les semifinals de la Supercopa de Catalunya).

El Barça Lassa jugarà al pavelló O’Gatañal 48 hores després de fer-ho al Sud de France Arena de Montpeller. Amb l’accés directe als quarts de final de la Lliga de Campions assegurat, el conjunt de Xavi Pascual se centra en mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal i la distància al capdavant de la classificació.

L’equip no s’ha entrenat a Barcelona, i ha viatjat directament cap a Cangas. El matí del dia del partit els blaugranes completaran una sessió preparatòria abans de jugar contra un Frigoríficos Morrazo que és 14è a la classificació i vol allunyar-se del descens.

Abans de viatjar, Kevin Möller ha atès BarçaTV per valorar el moment de l’equip. Aquestes són les declaracions més destacades del porter danès:

“Estem molt contents pel partit d’ahir a Montpeller, va ser una gran victòria per assegurar els quarts de final de la Lliga de Campions”

“L’equip està bé físicament. Tot i que tenim alguns lesionats, l’equip ha demostrat que som un gran conjunt que pot guanyar tot i la falta d’alguns jugadors importants. Tots som importants, som un gran equip”

“El Cangas és un rival complicat, especialment a la seva pista. Hem d’estar preparats per lluitar, esperem aconseguir la victòria”

“Hem de ser professionals, tot i que a vegades és dur i difícil disputar partits tan consecutius. Però tenim molts grans jugadors per tirar-ho endavant”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut