Juga un partit al Camp Nou amb els teus amics

Juga un partit al Camp Nou amb els teus amics

Des d’aquest dimarts 7 de juny fins el dimarts 21 de juny els seguidors del Barça podran crear un equip amb els seus amics per guanyar l’oportunitat de disputar un partit a l’Estadi amb viatge i allotjament pagat

[[DES_1]] El FC Barcelona dóna la oportunitat als aficionats blaugranes de jugar un partit al Camp Nou. Per aconseguir-ho els seguidors del Barça hauran de crear un equip amb els seus amics a partir d’aquest dimarts 7 de juny i fins el dimarts 21 de juny. Els dos equips que siguin capaços d’aconseguir més seguidors seran els que el dia 7 de juliol s’enfrontin a l’Estadi amb els costos de transport i allotjament a càrrec del FC Barcelona.

Els equips poden ser mixtes i provenir de qualsevol part del món, han de ser obligatòriament majors d’edat i han de crear un grup d’11 amics. Per poder participar i tenir l’oportunitat de jugar amb el teu propi equip un partit de futbol al terreny de joc del Barça només cal registrar-se al botó inferior de la pàgina i seguir els passos indicats.

Com aconseguir seguidors?

Compartir i convidar a través de les diferents xarxes socials serà una de les claus per reclutar seguidors i ser un dels dos equips guanyadors d’aquesta experiència única pels amants del futbol culer.

[[BOTOVERMELL::PARTICIPA ARA!++Juga al Camp Nou::https://promo.fcbarcelona.com/juga-al-camp-nou::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::juga-al-camp-nou::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut