Tot just fa un mes del títol de Lliga

Tot just fa un mes del títol de Lliga

El Barça va revalidar el campionat domèstic a Granada en imposar-se per 0-3 gràcies a un hat-trick del Bota d’Or Luis Suárez

El 14 de maig, tot just fa un mes, el Barça es proclamava campió de Lliga a Granada. 30 dies després, recordem tot el que va donar de sí la jornada de l’equip, des de la sortida de Barcelona fins a la tornada a casa de la plantilla.

El conjunt de Luis Enrique arribava a l’última jornada del Campionat de Lliga amb un punt més que l’altre candidat, el Reial Madrid. L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, va optar al títol fins a la jornada 37, quan va caure per 2-1 a l’estadi Ciutat de València contra el Llevant. Així doncs, els culers necessitaven una victòria a Granada per no dependre del resultat del seu màxim rival, que visitava Riazor. Després d’un inici amb nervis, el Barça va anar assumint el control del partit a poc a poc i Luis Suárez va inaugurar el marcador en el minut 21. El més difícil estava fet, i encara abans del descans l’uruguaià ampliaria l’avantatge. El camí cap al títol estava aplanat, i va quedar del tot sentenciat en el minut 85 amb el tercer gol del Bota d’Or.

Després de les celebracions al vestidor i a peu de gespa, la festa es va traslladar a Barcelona. Era una Lliga especial, ja que després d’una gran temporada, el sotrac de resultats del mes d’abril havia fet perillar el títol. L’equip, però, es va refer i es va proclamar campió d’una Lliga que es recordarà per moments claula segona en dues temporades de Luis Enrique i la sisena en les últimes vuit temporades del Club.La Lliga aniria acompanyada una setmana més tard del títol de la Copa del Rei, però hi va haver temps per celebrar com calia el títol domèstic. L’equip va compartir l’alegria amb l’afició amb una rua pels carrers de Barcelona abans de concentrar-se en el duel contra el Sevilla, que acabaria donant un altre doblet al palmarès blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut