FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: Hi haurà quart partit! (6-4)

Els de Marc Carmona remunten un 1-3 en el tercer partit del play-off pel títol de la LNFS i derroten els madrilenys en un gran partit de futbol sala, amb tres gols de Dyego i tres més de Lozano

El FC Barcelona Lassa de futbol sala encara no ha dit l’última paraula. Ho ha demostrat en el partit viscut aquest vespre al Palau Blaugrana, en què els de Marc Carmona han pressionat de valent, tot i anar maldades, per endur-se el triomf final i forçar un quart partit del play-off pel títol de la LNFS. Tres gols de Dyego i tres més de Lozano han capgirat un 1-3, primer, i un 3-4, després, que permeten als blaugranes seguir somiant amb el campionat. Com a mínim, també, per mantenir el Palau inexpugnable aquesta temporada, amb 14 triomfs i 4 empats en els 18 partits de la LNFS jugats al feu blaugrana.

Inici elèctric

El FC Barcelona, amb l’objectiu de guanyar per forçar el quart partit, i el Movistar Inter, sabedor que amb un triomf ja era campió, han ofert un espectacle d’alt nivell. Especialment durant els primers minuts d’un partit emocionant, en què des de l'inici del joc s’han vist jugades ofensives. Cops constants a una porteria i una altra, aturades dels porters, xuts llunyans, retalls i ritme, molt de ritme, per mantenir l’espectador dins del duel.

Els catalans han estat els primers que han intentat obrir el marcador, però Dyego, en dues ocasions, no ha tingut sort (min 1). També ho ha intentat Ferrao, en un xut de primeres i amb efecte que ha desviat bé el porter de l’Inter, Herrero (min 6). Darlan, en una jugada que ha sortit una mica desviada, i Ortiz, que ha caçat el refús però que s’ha topat amb Sedano, han estat els primers visitants que han fregat el gol (min 6). També ho ha fet Ricardinho, amb un potentíssim xut aturat per Sedano (min 8) , tot i que abans Gabriel ja havia tornat a fer intervenir J. Herrero (min 7).

Tres gols en un minut

Arribats a l’equador de la primera meitat, aquest alt ritme s’ha transformat en gols. Primer, el de Pola, amb un xut potent, després que Borja es topés amb l’escaire (min 9, 0-1). Després, el de Dyego, sense temps per respirar, també amb un fort xut amb l’esquerra (min 9, 1-1). Però Cardinal, un minut més tard, ha tornat a posar per davant els de Jesús Velasco (min 10, 1-2), per entrar en uns minuts en què tots dos conjunts han abaixat una mica les revolucions.

Malgrat tot, la intensitat ha estat elevada i una excel·lent triangulació entre Rivillos, Humberto, Darlan i, de nou, Humberto ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa blaugrana (min 14, 1-3).

Reacció, cop, expulsió i, de nou, reacció

Abans del descans, i per intentar marxar amb un desavantatge menor, Sergio Lozano i Aicardo han intentat superar Herrero (min 18), mentre que Ferrao, en dues ocasions, ha estat a punt de fer el 2-3 (min 19).

Però el pas per vestidors no ha afectat els blaugranes, que han mantingut la tònica i s'han trobat amb una doble recompensa. Ha estat a través de les botes de Sergio Lozano, que ha retallat Rivillos i ha enviat un míssil a l’escaire (min 25, 2-3), i de Dyego, que ha empatat el partit amb una canonada potentíssima (min 26, 3-3). Uns gols buscats amb insistència, perquè abans els de Marc Carmona ja havien fet mèrits per marcar, però Dyego i Lozano s’havien topat amb el pal en dues ocasions.

Però amb tot el que havia costat empatar el partit, i malgrat que Aicardo, Lin i Wilde han tingut ocasions per posar el 4-3, ha estat el Movistar Inter l’equip que, en una acció aïllada, s’ha tornat a posar per davant, amb un altre gol d’Humberto (min 28, 3-4) i un duríssim cop per als locals.

Malgrat tot, el FC Barcelona encara no havia dit l’última paraula. Menys encara amb l’expulsió de Daniel i amb superioritat numèrica. Així doncs, Lozano, ja entrant en els darrers deu minuts, ha tornat a empatar el partit (min 31, 4-4) en una pilota dividida.

No diguis Dyego, digues Dyegol

I un partit així només podia acabar amb triomf blaugrana. L’afició així ho creia i Dyego ho ha fet realitat, amb el tercer gol del seu compte particular, després de trobar-se amb una pilota dins l’àrea (min 37, 5-4).

Un gol que ha arribat en un moment clau, amb la cinquena falta del Barça a quatre minuts del final, però que finalment no ha afectat. Aquesta diana de Dyego, a més, ha obligat Lolo a jugar de porter-jugador, i ha produït una insistència més gran dins l’àrea dels de Carmona, però amb espais per contraatacar. Una bona defensa blaugrana, un gran Sedano i un darrer gol de Lozano (min 40, 6-4) per tancar el marcador han permès que el play-off pel títol de la LNFS tingui un quart partit. Dissabte, a les 13 hores, una nova final espera.