Arda Turan i Andrés Iniesta: duel de mags a Niça

Arda Turan i Andrés Iniesta: duel de mags a Niça

El ‘7’ i el ‘8’ del FC Barcelona, jugadors talentosos com pocs, es veuran les cares en un duel decisiu per al desenllaç del grup D
La ciutat de Niça viurà aquest divendres (21 hores, Telecinco) un espectacle de màgia. S’ajuntaran en un mateix terreny de joc dos dels futbolistes més talentosos del FC Barcelona: Arda Turan i Andrés Iniesta. Aquest cop ho faran, però, com a rivals.

D’una banda, el capità turc. Tot i haver estat aturat fins al gener passat, Arda Turan és la referència del combinat otomà. Poc encertat en el primer partit de la fase de grups, tal com ell mateix reconeixia, el ‘7’ del Barça i ‘10’ de la selecció és la gran esperança turca de cara al que queda de competició. “Contra Croàcia vaig jugar malament i de forma inefectiva. Són coses que poden passar. Intentaré donar el millor de mi en el següent partit”, apuntava a uefa.com.

El seu rival serà precisament l’Espanya de Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta. El manxec, MVP del duel contra la República Txeca, és el far del combinat de Del Bosque. Pels seus peus passen totes les jugades d’atac. De la seva bota dreta, precisament, va sorgir el gol de Piqué que assegurava el triomf de dilluns.

En definitiva, tant Arda Turan com Andrés Iniesta són inspiració i creativitat. Tot i que és un duel decisiu per a la resolució del grup D, l’Eurocopa encara no estarà acabada per a cap dels dos, sigui quin sigui el guanyador a Niça.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut