Reial Societat – FC Barcelona Femení (prèvia): Gust de Copa

Reial Societat – FC Barcelona Femení (prèvia): Gust de Copa

10h: El Barça estrena la Copa de la Reina en una eliminatòria de quarts a partit únic a Las Rozas

El Barça Femení inicia la Copa de la Reina aquest dissabte (10h) amb una eliminatòria a partit únic de quarts de final amb la Reial Societat a Las Rozas. El conjunt blaugrana busca acabar la temporada amb el millor regust possible després d’una meritòria trajectòria a la Champions i a la Lliga que no li va valdre per conquerir cap dels dos trofeus.

Des del 2011 suma tres títols de Copa, si bé és cert que l’última edició va finalitzar amb una dolorosa eliminació a semifinals davant del València.

Xoc vistós

Segurament, aquest és el duel més atractiu de la primera ronda de la competició, disputada entre els vuit primers classificats de la Lliga. S’enfronten el cinquè contra el segon. Els precedents d’aquest curs són favorables al Barça: a Zubieta es va imposar per 0-3 i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, recentment, ho va fer per 1-0. Cal recordar que la resta d’enfrontaments són Athletic Club-Llevant, València-Granadilla i Atlético Féminas-Sporting Huelva.

Per a aquesta eliminatòria, el cos tècnic s’emportava a Madrid 18 jugadores. Té les baixes de les lesionades Mariona Caldentey, Pilar Garrote, Leire Landa i Andreia Norton. Completaven la llista Aitana Bonmatí i Gemma Font, del filial.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut