L’Espai Barça es presenta als socis de Barcelona

L’Espai Barça es presenta als socis de Barcelona

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs expliquen els detalls de les propostes guanyadores del Nou Camp Nou, el Nou Palau i el Nou Miniestadi a l’Auditori 1899

L’exposició itinerant de l’Espai Barça continua apropant-se als socis a través del recorregut que està realitzant per diferents localitats catalanes. Després d’haver passat per Girona, Lleida, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Sant Cugat, la mostra s’explica als socis barcelonins en dues sessions que se celebren a l’Auditori 1899 de les instal·lacions del Club a les Corts.

Aquest dissabte s’ha celebrat la primera d’aquestes sessions, que ha tingut com a ponents el vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs. Els representants del Club han explicat amb tot detall les característiques dels projectes arquitectònics guanyadors dels concursos internacionals que es van convocar per escollir les propostes del Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana i el Nou Miniestadi, el qual es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Posteriorment, Cardoner i Tomàs han respost a les preguntes i els dubtes que han plantejat els socis.

Com que la presentació de l’Espai Barça es fa a l’Auditori 1899, a pocs metres d’on es troba l’Exposició permanent de la Sala París, els socis poden veure les maquetes originals i la mostra completa, que es manté oberta de les 18 a les 21 hores.

El proper dimarts, 21 de juny, tindrà lloc la segona sessió prevista a l’Auditori 1899 per als socis de Barcelona, i dimecres es traslladarà a Badalona.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut