Falta un mes per a l'inici de la pretemporada 2016/17

Falta un mes per a l'inici de la pretemporada 2016/17

El proper 19 de juliol el primer equip del FC Barcelona iniciarà la pretemporada 2016/17 amb les tradicionals proves físiques i mèdiques abans de viatjar a Saint George’s Park, on durà a terme una estada preparatòria des del 25 fins al 30 de juliol

Falten exactament trenta dies perquè les primeres cares del primer equip del FC Barcelona entrin per la porta de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per iniciar la pretemporada 2016/17. Perquè el proper 19 de juliol, la plantilla està citada per fer les proves físiques i mèdiques i tenir una primera presa de contacte abans de l’inici dels entrenaments que començaran a l’endemà.

No hi seran tots, però, perquè els jugadors que disputen la Copa Amèrica Centenari, els Jocs Olímpics i l’Eurocopa s’incorporaran més tard, de manera gradual. A mesura que vagin acabant la seva participació en els tornejos començaran les seves vacances i, posteriorment, s’incorporaran al treball amb els seus companys.

Estada de pretemporada a Anglaterra

Després d’uns primers dies de feina intensa, l’equip farà les maletes i canviarà Sant Joan Despí per Birmingham, ja que el proper 25 de juliol viatjarà cap a Saint George's Park, on farà l’estada de pretemporada fins al 30 de juliol. Aquest complex esportiu, ubicat al centre d’Anglaterra, acollirà, de nou, el primer equip de futbol, que repeteix l’experiència de la temporada 2014/15, la primera de Luis Enrique a la banqueta. Acabada l’estada, l’expedició es desplaçarà directament cap a Dublín (Irlanda), on el dia 30 de juliol (19 hores) jugarà el primer partit amistós de la pretemporada davant el Celtic de Glasgow, en el marc de la International Champions Cup.

Partits amistosos confirmats

A més del partit que es jugarà a Dublín, el dia 30, n’hi ha dos més de programats: un contra el Leicester, al Friends Arena d’Estocolm (Suècia), el proper 3 d’agost (20 hores), i un altre contra el Liverpool, el 6 d’agost (18 hores), a l’estadi de Wembley.

Per acabar, el Barça haurà de jugar tres partits més. Està pendent de confirmar-se la data del Trofeu Joan Gamper, que un any més serà la presentació oficial de l’equip per a la temporada 2016/17, així com la dels dos duels de la Supercopa d’Espanya, que enfrontarà el FC Barcelona amb el Sevilla FC.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut