Perfil d’Andressa Alves: Hàbil, polivalent, golejadora i ja experimentada

Perfil d’Andressa Alves: Hàbil, polivalent, golejadora i ja experimentada

Tot i la seva joventut, la nova incorporació blaugrana ja sap el que és guanyar una Copa Amèrica i els Jocs Panamericans amb el Brasil i coneix el futbol europeu

Andressa Alves, el primer fitxatge del Barça Femení 2016/17, és una futbolista esquerrana  que pot jugar en qualsevol de les posicions del carril esquerre, sempre amb una eminent projecció ofensiva. També pot actuar d’interior o d’extrem a cama canviada. Destaca, doncs, per la seva polivalència, així com per una depurada tècnica, velocitat i un fi olfacte golejador.

Té 23 anys i en fa quatre que va debutar amb la selecció brasilera, amb qui ha guanyat una Copa Amèrica (2014) i uns Jocs Panamericans (2015). A més, va disputar el Mundial de l’estiu passat.

Tot i la seva joventut, Andressa Alves va tenir una àmplia trajectòria al Brasil abans de fer el salt a Europa. Ha vestit les samarretes de CA Juventus,  Centro Olímpico, Ferroviaria i Sao José. La seva primera experiència a Europa ha estat aquesta última temporada a Montpellier.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut