‘Conillet’, al Teatre Romea amb descompte per als socis

‘Conillet’, al Teatre Romea amb descompte per als socis

18 € per a les funcions del 26 al 30 de juliol a la zona de platea i el 15% de descompte per a la resta de zones i funcions. Del 19 de juliol al 5 d’agost del 2016.

Una mare rep una carta de l’escola on li diuen que el seu fill no progressa adequadament. Aquest fet dispara l’acció de l’obra i el cor de l’únic personatge de 'Conillet'. Una dona transhumant que, com si fos la justiciera d’una pel·lícula d’acció, iniciarà un viatge que l’acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos.

'Conillet' és la 'selfie' d’una dona polièdrica, una dona al límit que ha de fer malabarismes diàriament per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim d'equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos. Però, a quin preu? Quina d’aquestes cares –mare, amant, treballadora, éssr humà, ésser social, ésser viu...– pesa més que les altres?

La protagonista de 'Conillet' divideix el temps i multiplica els dies; ella mateixa es multiplica i es divideix, un cop rere l’altre… Però, per més que s’hi esforça, no li surten els números. Sereu testimonis/'voyeurs', doncs, d’un viatge íntim, tot i que salvatge i amb un particular sentit de l’humor, a través del dia a dia d’una dona d’avui, una superwoman del passat, del present i del futur... que travessa el temps per arribar a tot arreu però que, al contrari dels superherois de pel·lícula, està morta de por: la por pels fills, la por de la soledat, de les mentides, de les ferides… La por de no ser estimada i, sobretot, de no ser entesa.

'Conillet' diu allò que sempre penses i no fas, o allò què penses i no goses dir. És un retrat íntim però, alhora, col·lectiu. L’'striptease' emocional d’una dona de cap a peus. Una veu femenina desacomplexada. La vida d’aquesta mare apocalíptica és com un remolí, un xuclador, un anar i venir frenètic al ritme d’un timbal de Duracell, que dura i dura i dura… Però, què passaria si un dia, a totes les conilletes del món, se’ls acabessin les piles?
Durada: 1 hora i 20 minuts.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir comprant l'entrada en línia i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç de sota.
Les entrades comprades en línia es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra.
Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Dades d’accés:
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut