Pau Gasol:

Pau Gasol: "Ha estat una temporada complicada per al Barça"

El pivot català creu que la secció de bàsquet del Club començarà amb més força de cara a la següent temporada

En una visita realitzada aquesta setmana a les instal·lacions del FC Barcelona, Pau Gasol ha donat el seu punt de vista sobre l'actualitat del Barça Lassa de bàsquet: “Ha estat una temporada difícil en quant als resultats però, tot i així, han estat a prop de guanyar la lliga. No ha pogut ser. Això el que ha de fer és carregar piles i donar força a l’equip per a la temporada vinent i a veure qui serà el nou entrenador”.

A pocs més d’un mes perquè comencin els Jocs Olímpics de Rio, l’actual jugador de l'NBA es troba concentrat amb la selecció espanyola i assegura que està més tranquil pel que fa al virus del Zika que afecta en aquests moments Sud-Amèrica: “He vist que les mesures han incrementat, que s’ha començat a parlar molt més de la situació i això per a mi era important”.

Pel que fa al seu futur, Gasol no ha volgut donar detalls, però la seva situació pot estar a punt de canviar: “Segurament estic a punt de firmar un contracte que espero que sigui important i de certa duració. Quants més anys jugui allà limita, crec que a millor, les possibilitats de tornar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut