Definits els entrenadors del futbol formatiu per a la temporada 2016/17

Definits els entrenadors del futbol formatiu per a la temporada 2016/17

Franc Artiga, Cristian Catena, Carles Martínez i Sergi Milà, els quatre entrenadors de les categories cadet i infantil, continuen al càrrec, mentre que els principals canvis es produeixen als equips de Futbol 7

La temporada 2015/16 ja és història. El futbol formatiu amateur del FC Barcelona la va tancar el 30 de juny passat amb un bon balanç: vuit títols de Lliga, tres Copes Catalunya i 55 tornejos guanyats. Encara que el més important va ser el bon joc desplegat per tots els equips tot i la sanció FIFA que va condicionar el curs. Ara toca mirar cap al futur. La temporada 2016/17 ja està planificada per part de la secretaria tècnica. Els quatre entrenadors del futbol 11, i els dels equips cadets i infantils, continuen en el càrrec. Franc Artiga dirigirà el Cadet A amb Xavier Franquesa com a segon entrenador. Cristian Catena i Carlos López continuen al Cadet B, mentre que Carles Martínez i Isaac García formaran tàndem un any més a l’Infantil A. Sergi Milà i Òscar Hernández repetiran la fórmula que tan bons resultats ha donat a l’Infantil B.

Els grans canvis arriben al Futbol 7. Marc Serra, coordinador del Futbol 7 blaugrana, continua un any més a l’Aleví A, on manté com a segon entrenador a Pau Moral. El primer canvi el trobem a l’Aleví B. Jordi Pérez, fins ara entrenador del Benjamí A, serà el nou entrenador del segon aleví i tindrà com a company de viatge Àlex Urrestarazu. Un altre equip que també canvia d’entrenador és l’Aleví C. David Sánchez Domene, la temporada passada al Benjamí B, passa a ser el seu nou entrenador acompanyat per David Sánchez com a segon entrenador. Dani Horcas continuarà un any més a l’Aleví D, on tindrà com a segon entrenador Quim Ramon.

Canvis als benjamins

Jordi Font i Josep Olivé, fins ara els encarregats de dirigir l’Aleví B, seran els nous entrenadors del Benjamí A, mentre que el Benjamí B el portarà l’Òscar Jorquera, que la temporada passada va dirigir l’Aleví C. El seu segon entrenador serà Xavi Pascual, que arriba procedent del Cadet de la Blanca Subur. El Benjamí C continua en mans d’Albert Puig, que tindrà com a ajudant Pol Planas, que fitxa pel Barça procedent del Cadet del Mollet. Alexis Pintó i Adrià Díaz es mantenen com els entrenadors del Benjamí D, mentre que Juanan Gil i Dani Segovia segueixen una temporada més amb el Prebenjamí.

Pel que fa als entrenadors de porters, Ferran Montijano passa a formar part de l’estructura del Futbol 11, mentre que Carles Gil deixa el Club i s’incorpora a un nou projecte als Estats Units. Les seves vacants al Futbol 7 les ocuparan Víctor Cócera, que procedeix de l’FCBEscola, i Daniel Ortiz, del Castelldefels.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut