Samuel Umtiti: “Vull fer-me un lloc, però he d’anar pas a pas”

Samuel Umtiti: “Vull fer-me un lloc, però he d’anar pas a pas”

El defensa francès explica en una entrevista exclusiva als mitjans del Club les primeres sensacions com a jugador del Barça

“El Barça és el club dels meus somnis”. Així de clar parla Samuel Umtiti després de convertir-se en nou jugador del FC Barcelona. El francès, que va ser presentat oficialment la setmana passada, va oferir una entrevista exclusiva als mitjans del Club en què explica les primeres sensacions com a blaugrana. “Fa setmanes que estic vivint un somni. No m’esperava viure tantes coses en tan poc temps”, comenta, abans d’assegurar que se sent “un afortunat”.

Umtiti, de només 22 anys, reconeix que la seva carrera “ha anat molt ràpid”, i destaca el suport de la seva família com un fet clau en la seva trajectòria. El francès explica que en els seus inicis al futbol jugava de davanter i que amb els anys ha anat endarrerint la seva posició. És per això que destaca Ronaldinho i Zidane com els seus primers ídols futbolístics. Ara, però, afirma que “Abidal és un referent”: “Fora del terreny de joc és un exemple, i al camp era un mestre futbolístic”.

Com ja va reconèixer durant la roda de premsa de presentació, explica que quan va saber que fitxaria pel Barça va “plorar d’alegria”. “Però al final m’he adonat que és real”, afegeix. A partir d’ara té els objectius molt clars: “He vingut per progressar. Vull tenir minuts i guanyar títols”.

El defensa francès, que tindrà uns dies de vacances abans d’incorporar-se a l’equip, té moltes ganes de començar a treballar amb els seus companys i de conèixer bé la ciutat de Barcelona. “Vull fer-me un lloc, però he d’anar pas a pas”, explica. És ambiciós, però plenament conscient de la competència que hi ha: “El Barça té jugadors de nivell ‘top’, segur que és més senzill jugar amb companys tan bons”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut