Tyrese Rice, un líder amb caràcter

Tyrese Rice, un líder amb caràcter

El base nord-americà arriba al Barça Lassa procedent del Khimki rus per aportar fortalesa al nou projecte de Bartzokas

Tyrese Rice arriba al FC Barcelona després de desvincular-se del Khimki rus, equip en el qual militava des del 2014. Amb l’equip rus va guanyar l’Eurocup l’any 2015, on va ser nomenat MVP de la competició.

Rice es va formar al Boston College i va arribar a Europa després de signar pel Lietuvos Rytas de Lituània la temporada 2011/12. Tot i això, l’explosió de l’americà va arribar després de signar pel Maccabi Tel Aviv de David Blatt. Rice va liderar l’equip israelià i va ser un dels màxims protagonistes per guiar l’equip a conquerir l’Eurolliga del 2014, on va ser escollit com l’MVP de la Final Four després de vèncer el Reial Madrid a la final. Després de la marxa de Blatt a l’NBA, Rice va decidir posar rumb a Rússia i va signar amb el Khimki.

El base nord-americà arriba per liderar el nou projecte de Georgios Bartzokas. Rice, un jugador que destaca pel seu caràcter i lideratge al parquet, es va enfrontar al FC Barcelona en el Top 16 de l’Eurolliga, on va anotar 12,4 punts de mitjana en aquesta competició i va acumular un total de 701 minuts en 24 partits. Davant l’equip blaugrana va firmar una notable actuació en el partit disputat al Palau Blaugrana amb 14 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut