El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal 2016/17

El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal 2016/17

Avui ha tingut lloc el sorteig de la Lliga Bauhaus Asobal 2016/17.

A les oficines de l’Asobal, a la població de Sant Joan Despí, ha tingut lloc el sorteig de la XXVII edició de la Lliga. El Barça Lassa començarà el seu camí per revalidar el títol i obtenir el setè trofeu de manera consecutiva.

El BM Granollers, primer rival

La competició de la Lliga Bauhaus Asobal s’iniciarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre i el primer rival serà el Fraikin BM Granollers. Els blaugranes arrenquen la competició a casa, en el derbi de l’handbol català.

Un derbi que tindrà la seva segona tanda a Granollers, a la Jornada 16 de la Lliga Bauhaus Asobal, la primera de la segona volta, programada per al primer cap de setmana de febrer. Serà la de la represa de la competició després de la disputa del Mundial de França de seleccions.

Les dates clau

A més dels dos partits davant el BM Granollers, altres dates destacades a la Lliga són el primer desplaçament del Barça Lassa, que serà a Guadalajara, en una jornada entre setmana que tindrà lloc entre el dimarts 13 de setembre i el dijous 15.

Els dos partits davant el vigent subcampió, el Naturhouse La Rioja no trigaran a arribar. A la 3a Jornada, 17 i 18 de setembre, els de Pascual visitaran l’equip de La Rioja i el Palau Blaugrana acollirà la Jornada 18 davant el Naturhouse, entre el 14 i el 16 de febrer.

 Els duels davant  el tercer classificat de la temporada passada, l’Abanca Ademar de Lleó, es jugaran  a la Jornada 10 a Barcelona i a la 25 a Lleó.

EL CALENDARI AL COMPLET

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut