Roy Keane visita l’entrenament del FC Barcelona

Roy Keane visita l’entrenament del FC Barcelona

El mític exjugador del Manchester United ha presenciat la sessió matinal d’aquest dimecres dels blaugrana, que comptaran amb la tarda lliure

El Barça ha tornat a entrenar-se aquest dimecres al matí a les instal·lacions de St. George’s Park, i ho ha fet amb una visita il·lustre. Roy Keane, exjugador històric del Manchester United, ha presenciat la sessió que Luis Enrique ha dirigit a Birmingham. L’exfutbolista, que actualment forma part del cos tècnic de la selecció irlandesa, ha comprovat en primera persona la rutina d’entrenaments de Luis Enrique i els seus ajudants, en la quarta sessió des que el Barça és a terres angleses. Un entrenament en el que ha aparegut puntualment el sol, tot i que els núvols i les temperatures suaus han seguit sent protagonistes.

Qui no ha pogut participar en aquest entrenament ha estat Martín Montoya. El jugador s’ha quedat al gimnàs fent treball de recuperació per unes petites molèsties a l’adductor de la cama dreta.

L’equip tindrà la tarda d’aquest dimecres lliure. I és que Luis Enrique ha anul·lat la sessió inicialment prevista per al vespre i, d’aquesta manera, els jugadors tindran unes hores lliures abans de tornar a exercitar-se dijous al matí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut