Les noves incorporacions del Juvenil A

Les noves incorporacions del Juvenil A

L’equip de Gabri s’ha reforçat amb quatre jugadors, a més dels deu que continuen del Juvenil A i els deu que pugen del Juvenil B

Com cada temporada, el Juvenil A del FC Barcelona apuntala la seva base de jugadors formats al planter amb talents de fora. Aquesta temporada, l’equip de Gabri Garcia s’ha reforçat amb quatre jugadors: Jeremy Guillemenot (Servette FC), David Alfonso (Recreativo de Huelva), Dani Garcia (La Cañada) i Alasana Mammeh (Aspire). Els quatre completaran una plantilla en què continuen deu jugadors del Juvenil A de la temporada passada i a la qual se sumen deu jugadors més del Juvenil B, a més de Carles Aleñá i Rafa Mujica, que han començat la pretemporada amb el Barça B i el primer equip.

Deu del Juvenil A i deu del Juvenil B

La plantilla de Gabri estarà formada per aquests quatre fitxatges i per deu jugadors que segueixen de la temporada passada: Iñaki Peña, Dani Morer, Juan Brandáriz Chumi, Marc Cucurella, Èric Montes, Jordi Tur, Carles Pérez, Oriol Busquets, Seungwoo Lee i Jang. A més, pugen del Juvenil B deu jugadors més: Josep Martínez, Sergi Puig, Guillem Jaime, Oscar Mingueza, Adrià Guerrero, Oriol Rey, Àlex Collado, Abel Ruiz, Jordi Mboula i Monchu Rodríguez.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut