Jordi Mestre: “És escandalós que cap dels nostres jugadors estigui en la terna dels millors d’Europa”

Jordi Mestre: “És escandalós que cap dels nostres jugadors estigui en la terna dels millors d’Europa”

El vicepresident del FC Barcelona lamenta que jugadors com Messi o Suárez no optin al premi de Millor Jugador d’Europa de la temporada 2015/16

El vicepresident Jordi Mestre, responsable de l’àrea esportiva, ha acompanyat l’equip fins a Londres per presenciar el partit entre el Barça i el Liverpool. Mestre s’ha mostrat descontent amb la decisió de la UEFA, feta pública aquest divendres, a l’hora d’escollir els tres finalistes (Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Griezmann) al premi de Millor Jugador d’Europa de la temporada 2015/16: “No em sembla gens bé, no sé quins criteris ha aplicat la UEFA, amb tots els respectes pels jugadors escollits, però no hi estic d’acord. Que no hi siguin jugadors nostres com Suárez o Messi, per exemple, és escandalós”. En declaracions a Barça TV, Mestre també ha comentat el següent: “Als que ens agrada el bon futbol sabem quins jugadors tenim i el que representen pel futbol en general”.

Quant al rendiment de l’equip aquesta pretemporada, Mestre ha assegurat que “la valoració és molt positiva, perquè els jugadors han demostrat que estan compromesos amb el club i alguns han tornat abans d’hora de les vacances”. “Un altre aspecte molt positiu és la participació dels jugadors del planter, que han demostrat tenir un nivell més que acceptable. El model del club segueix sent vigent”, ha afegit.

D’altra banda, el capità Andrés Iniesta també es va pronunciar en la roda de premsa de divendres sobre la decisió de la UEFA. “Cadascú vota uns jugadors i tindrà les seves raons i felicito els escollits. Cadascú té la seva opinió i jo potser hagués posat uns altres jugadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut