UE Cornellà - Barça B: Un bon test a la Copa Catalunya

UE Cornellà - Barça B: Un bon test a la Copa Catalunya

20 hores: Els de Gerard López visiten a la UE Cornellà a la segona ronda de Copa Catalunya després de perdre aquest dissabte al Mini contra el Reus Deportiu

Torna la Copa Catalunya només una setmana després de guanyar al camp del Manlleu (1-3) abans de fer l’estada de pretemporada a Peralada. Durant aquesta setmana, el Barça B s’ha imposat a l’Al Wahda (3-0) i va caure aquest dissabte contra el Reus Deportiu (0-1) al Mini. Precisament contra el Reus, Fali i Tarín van patir problemes físics cosa que dificulta la seva participació a Cornellà. A més, Varo, Dani Romera i Borja López segueixen lesionats i són baixes segures. Abeledo, que dissabte ja va estar a la banqueta, podria tenir minuts després d’arrossegar unes petites molèsties que l’han fet perdre’s algun entrenament. El partit a Cornellà serà d’entrada lliure per a tots els aficionats.

Declaracions Gerard López:

“El resultat és el de menys, la sensació del partit contra el Reus ha estat bona. És un rival de superior categoria que ens ha exigit molt, sobretot defensivament. Estic content amb línies generals del que hem treballat durant la setmana.”

“Contra el Cornellà el camp és diferent, reduït, artificial, un equip amb un altre tipus de futbol, joc més directe. Fali i Tarín tenen problemes físics, a més dels que encara no tenen fitxa que no poden jugar. Ens ho emprenem per seguir preparant la Lliga que és l’objectiu principal i veurem com recuperem d’avui a demà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut