Les cares noves del Trofeu Joan Gamper 2016/17

Les cares noves del Trofeu Joan Gamper 2016/17

Denis Suárez, Umtiti, Lucas Digne i André Gomes seran els nous jugadors que l’afició blaugrana podrà veure a la presentació d’aquest any

El Trofeu Joan Gamper presentarà oficialment un any més la plantilla i el cos tècnic de la temporada 2016/17. Com cada any, els aficionats blaugrana podran veure algunes cares noves en el tradicional acte al Camp Nou. En aquesta ocasió seran Denis Suárez, Samuel Umtiti, Lucas Digne i André Gomes, a més de Sergi Samper com a jugador del primer equip, els que es presentaran en societat. D’aquesta manera, les noves incorporacions viuran el seu primer Trofeu Joan Gamper al Camp Nou com a jugadors del Barça.

La 51a edició del Trofeu Joan Gamper es disputarà el proper dimecres 10 d’agost contra la Sampdoria, en un partit que inaugurarà la commemoració dels 25 anys de la consecució de la primera Lliga de Campions que el Barça va guanyar a Wembley l’any 1992 contra el conjunt italià. Els aficionats que acudeixin a la festa del Gamper, a més, també podran conèixer els dorsals oficials que lluiran a l’esquena les noves incorporacions d’aquesta temporada.

A més dels nous fixatges, els aficionats podran gaudir de l’espectacle que ofereix el Club per a la presentació de la plantilla de la temporada 2016/17. Messi, Suárez, Piqué o Iniesta seran alguns dels cracs que els seguidors blaugrana podran veure desfilar per la gespa del Camp Nou abans de disputar el partit contra la Sampdoria.  El assistents també podran conèixer en directe el cos tècnic de Luis Enrique i podrà escoltar les primeres paraules adreçades a l’afició blaugrana de l’entrenador i d’alguns jugadors de cara a la temporada vinent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut