Carles Vich s’estrena com a ‘speaker’ del Trofeu Joan Gamper

Carles Vich s’estrena com a ‘speaker’ del Trofeu Joan Gamper

El fill de l’enyorat Manel Vich ha substituït el seu pare i ha estat la veu del Camp Nou en aquest 51è Trofeu Joan Gamper

Carles Vich ha viscut el 51è Trofeu Joan Gamper d’una manera molt especial. El fill de l’enyorat Manel Vich ha ocupat el lloc del seu pare com a 'speaker' del Camp Nou, en un dia emotiu per a ell, la seva família i tot el barcelonisme. La posició de 'speaker' no li era desconeguda, ja que havia substituït el seu pare en ocasions puntuals en anys anteriors.

Carles Vich, que serà l’'speaker' del Camp Nou en dues de les jornades més especials –Trofeu Joan Gamper i Diada del Soci Solidari-, ha respectat i repetit la litúrgia del seu pare, amb el característic “Bona tarda, i benvinguts a l’Estadi” amb què ha rebut tots els aficionats blaugrana presents al Camp Nou. Tot seguit, ha nomenat, un per un i a peu de gespa, tots els integrants del primer equip, que han saltat a la gespa per presentar-se davant l’afició, i ha donat la benvinguda a les cares noves de la plantilla de Luis Enrique.

El fill de Manel Vich repetirà experiència a la Diada del Soci Solidari, mentre que durant la temporada l’'speaker' del Camp Nou serà Aleix Santacana, professional adscrit al Departament de Comunicació i que ja havia ocupat aquesta posició a l’octubre de l’any 2008 davant la coincidència del casament del fill del mateix Carles Vich.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut