UE Sant Andreu - Barça B: La penúltima prova abans de l’inici de Lliga

UE Sant Andreu - Barça B: La penúltima prova abans de l’inici de Lliga

20 hores (Esport 3): Els de Gerard López jugaran al Narcís Sala la tercera ronda de la Copa Catalunya després de superar el Manlleu i e Cornellà a les rondes anteriors

Cinc dies després torna la Copa Catalunya per al Barça B, aquest cop al camp de la UE Sant Andreu. El Narcís Sala serà l’escenari d’un partit atractiu per als espectadors entre un dels equips històrics de Barcelona i cridat a estar a les posicions capdavanteres de Tercera Divisió i un filial en línia ascendent després de superar el Cornellà (0-2) a la segona ronda de la Copa Catalunya. Gerard López tindrà les baixes per lesió de Dani Romera, Alberto Varo, Borja López, Paik, Nili i Tarín, també de Mujica, que està amb la Sub-19 espanyola, i Marlon, que està tramitant el seu visat al Brasil. Per compensar aquestes baixes, el tècnic de Granollers ha citat els juvenils Morer i Lee.

Declaracions Gerard López:

“Tenim ganes de passar. Els partits de pretemporada te’ls pots prendre només de preparació o seriosament i és el que hem fet; l’any passat vam poder fer la final contra el Sabadell i és una competició que ens fa il·lusió seguir vius.”

“Ara tornem a afrontar un partit fora de casa després de Manlleu i Cornellà, contra un Sant Andreu renovat, que l’any passat ja va fer una bona segona volta a Tercera Divisió, que s’han reforçat bé per estar a dalt i on hi ha encara el record de l’últim ascens del filial a Segona i segurament tindran ganes de revenja. Partit maco contra un equip històric català”.

Declaracions Sergi Palencia:

“És un orgull ser el capità, no em queda una altra que seguir treballant i donar la cara per cada un d’ells i tornar-los la confiança aquesta temporada. Després de tants anys al Club espero representar-los el millor possible tan dins com fora del camp. Ser el primer capità del Barça B és especial”.

“Afrontem el partit amb la una tota la il·lusió possible, volem passar sí o sí. Aquest any anem amb una ambició de guanyar la Copa Catalunya per treure’ns l’espina de la temporada passada. Anem a totes contra el Sant Andreu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut