UE Sant Andreu – Barça B: S’acaba la Copa Catalunya per al filial (2-1)

L’actuació del porter local evita la remuntada blaugrana, i l’equip de Gerard López cau en el penúltim test de pretemporada

El Barça B ha caigut aquest divendres en el penúltim partit de pretemporada contra el Sant Andreu. El conjunt de Gerard López ha visitat el Narcís Sala per disputar el duel de la tercera ronda de la Copa Catalunya. Tot i dominar durant gran part del matx, el filial blaugrana ha caigut per 2-1 a causa, en gran part, de l’actuació del porter local, Segovia. El jugadors del Barça B ho han provat de totes les maneres a la segona part, però només Alfaro ha pogut marcar. Els gols de Sekou i Toro, tots dos en el segon temps, han donat el triomf al conjunt andreuenc.

El domini blaugrana en l’inici del partit ha estat absolut, però la línia defensiva plantejada pel Sant Andreu ha impedit veure ocasions clares. De fet, la més clara del primer temps ha estat per al conjunt local, amb un xut de falta de Ton Alcover que s’ha estavellat al pal de la porteria defensada per Sergi Puig.

A la represa, el partit ha seguit la mateixa tònica fins al minut 57. Aleshores, Sekou ha rebut una pilota a l’esquena de la defensa blaugrana, ha superat la sortida del porter del Barça B i ha inaugurat el marcador. Tot i el gol, el filial culer ha mantingut el cap fred, i ha pogut empatar aviat. Només deu minuts després, Alfaro ha recollit el refús després d’un xut de Cardona i ha igualat el resultat.

Però el Sant Andreu ha tornat a colpejar només tres minuts després. Una errada de la defensa blaugrana l’ha aprofitat Toro, que amb un toc subtil per sobre de Sergi Puig ha fet el 2-1. A partir d’aquí ha estat un monòleg ofensiu del Barça B, però totes les jugades acabaven amb aturada del porter local, Segovia. Primer Alfaro amb un xut que ha anat al travesser i després una rematada de cap de Cardona bloquejada pel porter. Per últim, ja en temps afegit, un gran xut de Carles Aleñá l’ha refusat Segovia amb una gran aturada, desfent així les esperances de remuntada del conjunt de Gerard López. El filial diu adéu a la Copa Catalunya, i aquest dissabte disputarà l’últim amistós abans de l’inici de Lliga. Serà al Miniestadi, a les 19 hores, i contra el Nàstic de Tarragona.