Barça B – Nàstic de Tarragona: Derrota per la mínima per tancar la pretemporada (0-1)

El filial blaugrana ha completat un bon partit al Miniestadi abans de començar la Lliga, però ha caigut amb un gol de Rharsalla abans del descans

Després de quedar eliminats a la Copa Catalunya davant del Sant Andreu, els homes de Gerard López afrontaven l’últim test de la pretemporada contra el Gimnàstic de Tarragona al Miniestadi. Tot i la derrota per un gol de Rharsalla en el minut 35, el filial ha plantat cara contra un equip de la Segona Divisió A que es va quedar a les portes de l’ascens a Primera la temporada passada.

Els blaugranes han començat amb força la primera part amb jugades d’atac però amb poques ocasions clares, una de les quals ha estat una assistència d’Abeledo a Marc Cardona que ha acabat a les mans de Reina en el minut 26. El porter tarragoní ha hagut de ser substituït per Perales per lesió. Tot i el bon inici del filial, el Nàstic també ha anat mostrant les seves cartes en atac i ha anat guanyant terreny als blaugrana.

El gol dels tarragonins arribaria en el minut 35 mitjançant Rharsalla. El nou jugador del conjunt grana ha xutat des de la frontal de l’àrea, enviant la pilota al segon pal de la porteria defensada per Suárez i convertint el 0-1.  Abeledo ha estat a punt d’igualar el marcador en el temps afegit de la primera part, però Perales ha desviat la pilota a córner.

Sense sort de cara a porteria

Tot i els canvis a l’onze inicial i la intensitat amb la qual han començat la segona part, els blaugrana no han trobat el camí del gol. I no ha estat per falta d’ocasions. Alfaro ha estat a punt de marcar des de dins l’àrea en dues oportunitats –totes dues desviades per la defensa tarragonina. En un llançament de córner directe, els blaugrana han tornat a apropar-se al gol mitjançant Perea, que buscava el gol olímpic. Perales, de nou, ho ha tornat a evitar. L’actitud ofensiva del conjunt grana ha donat pas a una defensa més tancada que ha servit per evitar més ocasions dels locals.

Després d’aquest últim test de pretemporada, el conjunt de Gerard López completarà l’última setmana d’entrenaments prèvia a l’inici de la Lliga, que serà el proper cap de setmana, al Miniestadi contra l’Atlético Saguntino (dissabte 20 a les 20.30 hores).

Debut de Marlon Santos

El brasiler, que es va incorporar fa pocs dies a la rutina del Barça B després de treballar sota les ordres de Luis Enrique al primer equip, s’ha estrenat en el minut 58 de la segona part, demostrant contundència en defensa.