Així és el grup 3 de Segona B

Així és el grup 3 de Segona B

10 equips catalans, 7 de valencians, 2 de balears i 1 d'aragonès són els 20 equips que inicien la Lliga aquest cap de setmana i que formaran el grup en què competeix el FC Barcelona B

El FC Barcelona B ja ho té pràcticament tot a punt per debutar aquest cap de setmana a la Lliga. Ho farà al Miniestadi contra l’Atlètico Saguntino, l’únic equip dels 20 que formen el grup 3 de la Segona B, que debuta a la categoria de bronze.

Un grup que, aquesta temporada, torna a patir diverses modificacions. Perquè, a part de l’ascens de l’Atlético Saguntino, que va quedar primer del seu grup de Tercera Divisió i va assolir la plaça contra el Calahorra, també han pujat el Prat, el Gavà i el Mallorca B. Per una altra banda, torna el Llagostera, descendit de Segona Divisió, i s’incorpora l’Ebro aragonès.

Aragó, present en el grup

La temporada passada, els catalans, els balears i els valencians eren els equips que formaven part del grup 3 de la Segona B. Aquest any, però, per completar el grup ha estat necessària la incorporació d’Aragó per, d’aquesta manera, tornar a la configuració que es feia fa uns quants anys enrere. Així doncs, finalment, són 10 equips catalans (Llagostera, Lleida, Sabadell, Barça B, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Gavà, Prat i Espanyol B) , 7 valencians (Hèrcules, Alcoià, Vila-real B, València Mestalla, Atlético Saguntino, Eldenc i Atlètic Llevant), 2 balears (Mallorca B i Atlètic Balears) i 1 aragonès (Ebro).

Els fitxatges, la tònica de l’estiu...

Com cada temporada, el futbol de bronze s’ha renovat. La major part de les plantilles han patit molts canvis, amb la idea de satisfer les necessitats i els objectius de cadascú. L’Hèrcules i el Lleida, que es van quedar a un pas de l’ascens a Segona A contra el Cadis i el Sevilla Atlético, respectivament, tornaran a ser dos dels favorits a ser a la part noble de la classificació. També ho tornarà a intentar el Vila-real B, que després de fer la promoció d’ascens ha patit moltes baixes –cap al primer equip-, però que manté el seu golejador, Carlos Martínez, que la temporada passada va fer 14 gols.

Entre els equips que no van fer play-off, destaca un dels fitxatges del Sabadell: Gai Assulin. L’exblaugrana ha fitxat per l’equip arlequinat després del seu pas per l’Hapoel Tel Aviv i s’enfrontarà, per tant, amb el Club en què es va formar des del 2003 fins al 2010.

... I un nou estadi a la categoria

Molts són els equips que tenen anys d’experiència a la categoria, però n’hi ha un que ocupa la primera posició. Si l’Atlético Saguntino és el més novell, el CF Badalona és l’equip que més anys consecutius fa que juga a Segona B, ja que iniciarà la seva 13a temporada a la categoria. Una temporada especial per als escapulats, ja que cap al gener estrenarà un estadi que espera des de fa gairebé 20 anys. I el Barça B podrà ser dels primers equips en trepitjar-lo, ja que visitarà Badalona el cap de setmana del 8-9 d’abril.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut