Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva després de la golejada al Betis

Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva després de la golejada al Betis

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova, mentre que Bravo, amb permís del Club, no s’ha entrenat. J. Suárez, Marlon, Kaptoum, Cámara, Mujica i Carbonell, del Barça B, també han participat en la sessió

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest diumenge al matí. I ho fa fet després d’iniciar de la millor manera possible la reconquesta de la Lliga. Els homes de Luis Enrique van demostrar des del primer minut per què són els vigents campions de la competició i no van donar cap opció a un Betis que va veure com Messi i Suárez en feien de les seves (6-2). Cinc gols entre els dos –hat-trick de l’uruguaià i doblet de l’argentí– i la diana matinera de l’inspirat Arda Turan van sentenciar un equip andalús que va poder fer dos gols gràcies al seu davanter estrella, Rubén Castro.

Així doncs, aquest diumenge al matí Luis Enrique ha dirigit una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha estat de recuperació per als titulars. L’absència destacada ha estat la de Claudio Bravo, que no s’ha entrenat amb permís del Club. Sí que ho han fet els jugadors del Barça B que ahir va estrenar la Lliga també amb victòria al Mini per 3-1 J. Suárez, Marlon, Kaptoum, Cámara, Mujica i Carbonell. L’equip tornarà als entrenaments dimecres a partir de les 9.30 hores, a porta tancada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut