CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: El primer test acaba en empat (1-1)

Els homes de Ricard Muñoz han jugat el primer partit de pretemporada en un duel de Lliga Catalana disputat a Sant Hipòlit de Voltregà

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha empatat en el seu primer partit de pretemporada. Ho ha fet contra el CP Voltregà, en un duel molt igualat jugat a Sant Hipòlit i corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana. El local Èric Vargas i el blaugrana Marc Gual han estat els autors de l’1-1 final.

Ha estat, doncs, el primer test per als de Ricard Muñoz, que no han pogut comptar amb Matías Pascual per indisposició. El seu lloc l’ha ocupat el jove Marc Palazón, que per primera vegada ha entrat en una convocatòria del primer equip. La bona notícia l’ha protagonitzat, però, Edu Lamas, que ha tornat a tenir minuts de pista després de la lesió que va patir el passat mes de desembre. A més a més, el Voltregà – Barça ha significat el debut de Pau Bargalló amb la samarreta blaugrana.

Gual fa el primer dels blaugranes

Ha estat un duel molt equilibrat, amb dos equips que no han deixat que l’altre jugués còmode. De fet, només s’han vist dos gols, tots dos durant la primera part. El local Èric Vargas, després de rematar una bola a l’escaire d’Egurrola, ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador (1-0, min 9). Però ràpidament Marc Gual, que ha rebut una bola dins l’àrea, ha aconseguit penetrar la porteria defensada per Càndid Ballart (1-1, min 13).

Aquest resultat que ja no s’ha mogut. I això que, després del descans, els de Ricard Muñoz han buscat el segon, però no han pogut trencar l’empat a Sant Hipòlit. Ordóñez ha tingut una de les oportunitats més clares, en la desena falta del Voltregà, però Ballart ha aturat la falta directa (min 40).

Ara, el FC Barcelona Lassa d’hoquei patins té un altre partit de la fase de grups d’aquesta Lliga Catalana per disputar. Serà dimarts al Palau Blaugrana contra el CE Noia (20.30 hores).