El primer partit oficial del Barça Lassa 16/17

El primer partit oficial del Barça Lassa 16/17

Amb la semifinal de la Supercopa de Catalunya arrenca la competició per a l’handbol blaugrana

Dijous a les 20.30 h a la pista de l’Handbol Sant Esteve Sesrovires el Barça Lassa d’handbol jugarà el primer partit oficial de la temporada. Serà el moment de veure les noves incorporacions del curs i de copsar les primeres impressions del nou projecte de Xavi Pascual

Dia de novetats

Setze jugadors desplaçarà el Barça Lassa a la pista de Sant Esteve Sesrovires, dotze del primer equip i quatre del segon. Entre els dotze jugadors que vestiran la samarreta del primer equip a Sant Esteve Sesrovires destaca la presència de cinc dels sis nous fixatges del Barça d’handbol per a l’actual temporada: Andersson, Ristovski, Saubich, Rivera i Mem.

La llista la completen Aleix Gómez, Víctor Tremps, Oriol Rey i Joan Amigó, del segon equip.

Campions de la Copa Catalana

L’Handbol Sant Esteve Sesrovires es va guanyar el dret a participar a la semifinal de la Supercopa de Catalunya en proclamar-se campió de la Copa Catalana, competició en què participen equips catalans de Divisió d’Honor Plata i de Primera Nacional, categoria en què militen els de Sant Esteve.

Els del Baix Llobregat es van imposar per 30 a 28 a l’Handbol Bordils a la final de la competició i ara reben a casa els blaugranes, en una jornada històrica per a la localitat.

L’altra semifinal de la Supercopa de Catalunya la disputaran el Bordils i el Granollers divendres, i els guanyadors de les semis es trobaran a la final de la competició, programada per a finals d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut