Presentada la Copa Catalunya femenina

Presentada la Copa Catalunya femenina

La capitana Marta Unzué va representar un Barça “motivat per lluitar per afegir un títol”
La Copa Catalunya ha quedat oficialment presentada amb una trobada de les capitanes dels quatre equips participants a les semifinals al camp Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès, on es disputarà tota la fase final aquest cap de setmana. Paloma Fernández (Espanyol), Xènia Rollo (Seagull), Noèlia Pérez (Pontenc) i Marta Unzué van compartir uns instants i es van fotografiar amb el trofeu.

La capitana blaugrana es mostrava prudent abans d’afrontar les semis davant del Pontenc, un rival de categoria inferior. “És un partit oficial i estem motivades per lluitar per aquesta Copa”, manifestava. I afegia: “La intenció és seguir agafant confiança, minuts, fer un bon futbol i emportar-nos el partit”. Unzué explicava que les noves incorporacions tenien “il·lusió” per sumar un títol, i que per a les que ja l’han guanyat seria “un orgull” revalidar-la.

Presentació institucional

Abans de la trobada entre capitanes, l’ajuntament de Mollet del Vallès ha estat la seu de la presentació institucional de la Copa Catalunya en categories femenina i amateur. Hi han assistit representants de la Federació Catalana, del consistori de la localitat vallesana, del club local i dels quatre participants a les semifinals de la competició. Xavier Riero, membre de la comissió esportiva, va ser el representant del FC Barcelona.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut