Gerard López: “Juguem contra un dels rivals més forts de la categoria

Gerard López: “Juguem contra un dels rivals més forts de la categoria"

El tècnic de Granollers es mostra optimista amb les opcions del seu equip de cara al partit contra l’Hèrcules al Rico Pérez

El Barça B encara la segona jornada de Lliga amb la motivació intacta, després de guanyar l’Atlètic Saguntí (3-1) al Mini. El debut a domicili serà aquest dissabte (20 h / Barça TV) al camp de l’Hèrcules d’Alacant. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV sobre les opcions del seu equip:

Declaracions Gerard López:

“Encarem el partit amb bones sensacions, amb confiança després de començar la Lliga amb una victòria, però amb la seguretat que serà un partit difícil”.

“És un dels rivals més forts de la categoria, també va començar guanyant el seu primer partit amb un bon resultat”.

“És un dels camps més complicats. Tenim la bona experiència de l’any passat, que vam guanyar 0-2 allà, però estem convençuts que serà un partit molt complicat i intentarem arribar-hi en les millors condicions”.

18 jugadors convocats

L’equip viatja cap a Alacant aquest divendres, després de l’entrenament, i Gerard López ha convocat 18 jugadors. La llista és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Tarín, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Kaptoum, Carbonell, Xemi, Aleñá, Abeledo, Alfaro, Perea, Mujica i Marc. Se'n queden fora per decisió tècnica Vilanova, Gumbau i Cámara, i es perden el partit per lesió Varo, Borja López, Paik i Dani Romera. Marlon encara és baixa per tràmits burocràtics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut