Barça B – Hèrcules CF: Partidàs al Rico Pérez

Barça B – Hèrcules CF: Partidàs al Rico Pérez

20 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López intentaran tornar a guanyar a Alacant, igual que la temporada passada, contra un rival cridat a lluitar pel play-off

Si la jornada passada els nervis del debut i jugar contra un recent ascendit feien complicat el primer partit, aquesta segona jornada el Barça B visita un dels favorits d’aquest grup 3 de la Segona Divisió B, l’Hèrcules (20h). La temporada passada, els de Gerard López ja van superar els alacantins (0-2) amb un golàs de Perea de falta directa i un en pròpia porta en un córner. Ara, intentaran emportar-se cap a Barcelona els tres punts en un autèntic partidàs, tot just en la segona jornada.

L’Hèrcules, un dels favorits a tot

Després d’una golejada il·lusionant (0-4) al camp del Gavà en la primera jornada de Lliga, l’Hèrcules de Luis García Tevenet vol demostrar, des del principi, que és un dels principals favorits a arribar al play-off en aquest grup 3 de la Segona B. Aquest dissabte, tindrà una prova dura contra un Barça B que també vol aspirar a tot. Tevenet tindrà la baixa de Chechu per lesió, mentre que el nou fitxatge, José Gaspar, ja podrà jugar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut