Sergi Roberto, un any de creixement

Sergi Roberto, un any de creixement

El futbolista de Reus s’està consolidant en la posició de lateral dret i s’ha convertit en una de les revelacions de la plantilla de Luis Enrique gràcies a la seva polivalència

Just fa un any Sergi Roberto debutava al lateral dret amb Luis Enrique com a tècnic. Va ser, precisament, aprofitant la lesió de Dani Alves a San Mamés. Des d’aleshores, el futbolista de Reus ha destacat notablement gràcies a la seva polivalència per jugar al lateral, de migcentre i també d’interior dret. La seva multitasca al terreny de joc l’ha portat a ser un dels jugadors estrella per a Luis Enrique. Així ho evidencien les seves paraules en roda de premsa durant aquest estiu: “S’ha de ser intel·ligent per ser polivalent i, en el cas de Sergi Roberto, és extrem perquè al Bernabéu va fer d’extrem, ha jugat d’interior, pivot i lateral dret. S’ha de tenir un gran físic, conceptes i qualitat futbolística. Un jugador que endarrereix la seva posició veu les coses de cara i també pot veure el futbol d’esquenes”, va expressar l’asturià, que va afegir: “Es nota que és un dels meus ullets drets”.

Els seus elogis i el resultat de Sergi Roberto al terreny de joc l’han portat a ser una de les peces clau, sobretot, al lateral dret, i més després de la marxa de Dani Alves aquest estiu. Des del curs passat a San Mamés, i fins al partit d’aquest diumenge, Sergi Roberto ha participat en 33 partits de Lliga, i en la majoria ho ha fet rendint al lateral dret. El futbolista de Reus té uns registres espectaculars de precisió en les passades del 88% d’encert després de realitzar 1.233 passades bones de 1.400 en aquests 33 partits. A més, Sergi Roberto ha demostrat amb escreix l’afinitat en aquesta posició després de fer només 20 faltes i rebre dues targetes grogues en aquest període.

Unes dades que certifiquen que Luis Enrique ha tret la millor versió de Sergi Roberto, i no només al lateral, sinó en fins a set posicions diferents. Un any de creixement per seguir consolidant-se en un equip campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut