Els dorsals del Barça Lassa 2016/17

Els dorsals del Barça Lassa 2016/17

Ferrao canvia el ‘14’ per l’’11’, el seu número “de tota la vida”

Ja estan definits els dorsals del FC Barcelona Lassa de futbol sala per a la temporada 2016/17. Només un canvi entre els jugadors que continuen a la plantilla de la temporada passada: Ferrao, que fins ara portava el ‘14’, es queda amb el dorsal número ‘11’ que havia deixat vacant la baixa de Saad. Ferrao justifica el canvi perquè ha dut el dorsal ‘11’ “gairebé tota la vida”. “És el meu número de sempre i em porta sort”, explica.

La resta dels futbolistes presents la temporada anterior conserven els mateixos dorsals. D’altra banda, les set noves incorporacions han optat pels números següents: Juanjo, ‘12’; Rómulo, ‘3’; Joao Batista, ‘6’; Adolfo, ‘8’; Joselito, ‘13’; Roger Serrano, ‘14’; i Diego Quintela, ‘23’. Una curiositat: tot i definir-se a ell mateix com “un jugador molt supersticiós”, Joselito ha escollit el dorsal número ‘13’. “És el mateix que vaig lluir durant la meva primera temporada al filial i em va anar molt bé”, comenta.

També té una història al darrere l’elecció del ‘14’ per part de Roger Serrano. “Sempre havia dut el ‘4’ a les categories inferiors, però ara mateix el dorsal ja té amo –Marc Tolrà– i m’he quedat el ‘14’ per la simbologia que té aquest número al Barça”, diu amb referència al dorsal que des de sempre s’identifica amb la figura de Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut