Tot a punt per al sorteig de la Champions League

Tot a punt per al sorteig de la Champions League

El Barça Femení, cap de sèrie, coneixerà aquest dijous el seu rival als setzens de final de la màxima competició continental
Aquest dijous a les 13.30 h el Barça Femení coneixerà el seu rival als setzens de final de la Lliga de Campions, en un sorteig que se celebrarà a Nyon. Les blaugranes, amb el setè millor coeficient de la competició, parteixen com a caps de sèrie. D’aquesta manera, esquiven els altres 15 millors equips al rànquing UEFA, així com l’Athletic Club, per pertànyer a la mateixa federació.

Els possibles rivals, doncs, són 15 no caps de sèrie, en un segon bombo que recull alguns equips durs i de renom com el Chelsea i el Manchester City. El Barça disputarà l’anada a domicili el 5/6 d’octubre, i la tornada, a casa, una setmana més tard.

Caps de sèrie: Olympique de Lió (FRA), VFL Wolsfburg (ALE), FC Rosengärd (SUE), París Saint-Germain (FRA), Fortuna Hjørring (DIN), Brøndby FC (DIN), FC Barcelona, Rossiyanka (RUS), Glasgow City FC (ESC), AC Sparta Praga (RTX), FC Bayern Munic (ALE), FC Züric Frauen (SUI), WFC Svezda 2005 (RUS), Brescia (ITA), ASD Verona (ITA), SK Slàvia Praga (RTX).

No caps de sèrie: Chelsea FC (ANG), Apollon FC (XIP), Eskilstuna United DFF (SUE), FC Twente (HOL), LSK Kvinner FK (NOR), SKN St Pölten Frauen (AUS), WFC BIIK Kazygurt (KAZ), Manchester City FC (ANG), SFK 2000 Sarajevo (BiH), Athletic Club, KKPK Medyk Konin (POL), SK Stürm Graz (AUS), Hibernian (ESC), Avaldsnes Idrettslag (NOR), FC Minsk (BIE), Breidablik (ISL).   
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut