Les interioritats de l’arribada de Denis Suárez

Les interioritats de l’arribada de Denis Suárez

Viu des de dins les primeres hores del nou jugador blaugrana, des de la revisió mèdica fins a la presentació oficial davant dels aficionats i mitjans

Les primeres hores de Denis Suárez com a jugador del primer equip del FC Barcelona van ser molt intenses. Tot va començar amb l’arribada a l’aeroport i el desplaçament a la clínica, on va passar les primeres proves mèdiques. Després va anar cap a la Ciutat Esportiva, on va reviure la seva etapa al filial blaugrana. “Això encara estava en construcció”, recordava. Després de completar la revisió mèdica, Denis va complir amb alguns compromisos comercials i va ser entrevistat per als mitjans del Club.

Un cop finalitzada la primera jornada, dimecres va arribar el torn de la presentació oficial. Acompanyat en tot moment pels seus familiars, Denis Suárez va complir amb el protocol de la signatura, la roda de premsa i, per fi, va trepitjar la gespa del Camp Nou vestit com a nou futbolista del FC Barcelona. En aquest vídeo d’uns 12 minuts pots viure aquestes atapeïdes primeres hores del Denis blaugrana des de dins, amb imatges inèdites, per exemple, acompanyant el jugador al cotxe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut