Les primeres sensacions de la pretemporada de Gerard López

Les primeres sensacions de la pretemporada de Gerard López

El tècnic de Granollers va explicar a Barça TV les seves impressions dels primers dies amb l’equip

El tècnic de Granollers va explicar a Barça TV les seves impressions dels primers dies amb l’equip.

Després de quatre dies de pretemporada i tot just dos d’entrenaments, l’entrenador del Barça B, Gerard López, ha parlat amb Barça TV de les sensacions que li està deixant l’equip aquests primers dies. L’equip es va estrenar amb una doble sessió dimecres i aquest dijous ha fet una sessió matinal abans que divendres torni la doble sessió i dissabte un altre entrenament matinal.

Declaracions de Gerard López:

“Ja volíem començar els entrenaments, conèixer els jugadors nous, veure també la il·lusió i la cara dels que pugen del Juvenil”.

“Volem arribar en les millors condicions per a l’inici de Lliga. Encara tenim sis setmanes i les hem de treballar molt bé. Són sis setmanes per anar polint aspectes i per anar coneixent-se millor”.

“Molt bones sensacions amb els fitxatges pel que fa a l'adaptació, ja fa uns dies que són aquí al vestidor coneixent els que ja hi eren. Molts els conec de jugar contra ells i d’anar a veure’ls amb el seu anterior equip. Són incorporacions importants perquè ens ajuden a créixer, a ser millors, que la competència sigui sana i important per guanyar-se un lloc. Han vingut amb molt bo to físic i amb moltes ganes”.

“Hem d’aprendre dels errors que vam cometre, sobretot a l’inici de la temporada passada, fer una pretemporada exigent, amb uns bons amistosos perquè l’equip ja comenci la Lliga rodat i competint de manera important. L’any passat potser vam pecar una mica d’això”.

“Anem a poc a poc, veurem on comença l’equip, com va avançant la temporada. Són molts partits, hi haurà alts i baixos, victòries, derrotes, i hem d’assumir que en qualsevol moment hem d’estar donant suport al jugador, no només pels resultats, sinó per la seva formació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut