Munir renova fins al 2019:

Munir renova fins al 2019: "Gaudiré, aprendré i donaré el màxim"

El davanter signarà el nou contracte aquest dimarts, amb una clàusula de rescissió de 60 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Munir El Haddadi han arribat a un acord per a la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2019.

La clàusula de rescissió s’ha fixat en 60 milions d’euros.

La signatura de la renovació del contracte de Munir ha tingut lloc aquest dimarts, a les 12.30 hores, a les Oficines del Club, i en acabar s'ha realitzat una breu sessió fotogràfica davant la porta d’Oficines.

Treball i capacitat golejadora

Durant els cinc anys en què Munir ha estat a Can Barça ha destacat pel seu treball i la seva capacitat de sacrifici. A més, ha demostrat també ser un jugador amb un gran olfacte golejador. En la darrera temporada, la segona de Munir al primer equip, el davanter va disputar un total de 26 partits i va anotar 8 gols, destacant la seva participació en la Copa del Rei, on va aconseguir-ne cinc. Amb aquests cinc gols, el ‘17’ blaugrana va compartir el pitxitxi de la Copa amb els jugadors del FC Barcelona Leo Messi i Luis Suárez.

Preguntat per la seva renovació, Munir ha asssegurat que està molt content de renovar amb el millor club del món: "Gaudiré, aprendré i donaré el màxim. He estat treballant fort, aprenent de tots i tot esforç té recompensa". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut