André Gomes: “El Barça lliga amb la meva personalitat”

André Gomes: “El Barça lliga amb la meva personalitat”

El futbolista portuguès s’ha presentat com un jugador que espera “guanyar títols, gaudir del millor futbol i adaptar-se a la filosofia de joc”

Joventut, ambició, compromís amb el Barça i moltes ganes d’aprendre. André Gomes ha comparegut a la sala de premsa per assegurar que el Barça “lliga amb la meva personalitat”. “Crec que he escollit el millor club i que no m’he equivocat”. El seu principal objectiu és “gaudir del millor futbol, seguir aprenent i adaptar-me a la filosofia del Barça”.

Gomes ja té ganes d’entrar en la dinàmica de l’equip de Luis Enrique, amb qui va parlar per telèfon: “Em va donar les gràcies per venir i estava molt content, igual que jo”. “El més important és el que demana l’entrenador i jo intentaré adaptar-me el més aviat possible. Per a mi, és indiferent jugar a la dreta o a l’esquerra”, ha explicat.

El migcampista portuguès ha reconegut que la seva arribada al Barça pels propers cinc anys és molt important per a la seva família, sobretot pel seu pare, que és culer. “Ell està molt emocionat i no importa per quins club podia fitxar, perquè havent-hi el Barça no hi havia gaire més a decidir”.

Robert: “Té qualitat, joventut i força”

El secretari tècnic, Robert Fernández, també ha valorat l’arribada del portuguès: “És un jugador que té qualitat, joventut, força i que ens pot ajudar a omplir el centre del camp”. “Té temps per demostrar les seves qualitats i unes possibilitats immenses”. Robert també ha comentat que “André és una idea de fa molt temps” però que ara “s’haurà de guanyar el lloc”.

Albert Soler, director d’esports professionals, ha assenyalat que “inicialment, no estava prevista el seu fitxatge en la planificació econòmica, però és cert que si hi havia una oportunitat important, faríem aquest esforç. I s’ha decidit que era el millor moment”. El vicepresident Jordi Mestre, per la seva banda, li ha donat la benvinguda a un jugador que “reforça l’equip” i també ha expressat el seu condol a la família de l'Espanyol per la mort de Ramon Condal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut