Penúltima jornada de treball a Saint George’s Park

Penúltima jornada de treball a Saint George’s Park

Montoya, amb petites molèsties, no ha participat en cap de les dues sessions programades, mentre que Mathieu, amb indisposició, no s'ha exercitat al matí però sí que ho ha fet a la tarda

El primer equip segueix acumulant minuts de treball a l''stage' de pretemporada de St. George 's Park. Després de l'entrenament matinal de dimecres -únic dia amb una sola sessió-, a la plantilla li ha tocat tornar fort a la feina aquest dijous, amb una doble sessió.

Al matí, l'equip ha realitzat el primer dels dos entrenaments. En aquest, s'han exercitat 22 futbolistes, ja que Mathieu ha estat baixa per indisposició i Martín Montoya manté unes petites molèsties a l'adductor de la cama dreta.

L'equip ha tornat a la gespa de Saint George 's Park a la tarda, aquesta vegada amb 23 futbolistes, ja que Mathieu ha tornat al grup. Per finalitzar aquests dies d'intensa activitat, està programada una última jornada, també amb doble sessió, per a aquest divendres, abans de viatjar dissabte cap a Dublín per jugar el primer partit de la pretemporada, contra el Celtic de Glasgow, al Aviva Stadium.

Aquest és el vídeo de l'entrenament de la tarda:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut