Luis Enrique: “Hem tingut bones sensacions”

Luis Enrique: “Hem tingut bones sensacions”

L’entrenador asturià es mostra satisfet del rendiment de l’equip després de la victòria contra el Celtic i destaca el paper de Sergi Roberto i Aleix Vidal

Luis Enrique ha acabat el primer partit de la pretemporada amb “bones sensacions”, ja que no hi ha hagut cap lesionat, els jugadors del filial han tingut un bon test i la plantilla ha pogut sumar minuts de rodatge. Aleix Vidal ha estat l’únic futbolista que ha jugat els 90 minuts, i l’asturià ha dit que “es tracta d’anar millorant el to físic gradualment” i que “Aleix ha estat a un bon nivell durant tot el partit”. Un altre nom que s’ha sentit a la primera roda de premsa postpartit de Luis Enrique ha estat el de Sergi Roberto: “Ha tornat a jugar a les mil meravelles. És més que un jugador perquè jugui on jugui ho fa bé”.

A continuació reproduïm les declaracions dels jugadors que han comparegut a la zona mixta:

Denis Suárez

“Les sensacions són molt bones, amb un bon rival que ja tenia ritme. Em sento còmode en les dues posicions d’interior esquerre o dret, i amb el millor jugador del món al camp (Messi) tot és molt més senzill”.

“Amb el debut he sentit molta felicitat, ja que feia molts anys que esperava aquest moment. És cert que no és un partit oficial, però estic molt feliç”.

Sergi Roberto

“Hem fet un bon partit i aquesta és la línia que hem de seguir. Agraeixo a l’entrenador les paraules i les oportunitats que em dóna. Ara toca treballar ben fort aquesta pretemporada per començar bé el curs”.

“La competència és sana i hem de gaudir d’aquesta pretemporada. Tot l’equip ha estat a un gran nivell i els joves, en el seu primer partit, també han estat molt bé”.

Sergi Samper

“L’objectiu era anar sumant minuts. Al principi ens ha costat una mica perquè tenim molta càrrega d’entrenaments, però hem competit bé”. “He dut el braçal de capità uns segons i estic molt content”.

“Estic treballant per guanyar-me l’oportunitat de seguir al Barça i, al final, l’última paraula la tindrà l’entrenador”.

“He dut el braçal uns segons i després l'he donat a Aleix Vidal. Els jugadors del Barça B han estat molt bé”.

Jordi Masip

“Estic content pel partit; hem de continuar treballant. Hem començat una mica malament, però l’equip s’ha refet, ens hem avançat al marcador i hem fet un bon partit. Ara s’ha de continuar treballant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut