André Gomes: “Prometo treball, humilitat i sacrifici per ajudar l’equip”

André Gomes: “Prometo treball, humilitat i sacrifici per ajudar l’equip”

El davanter portuguès ha explicat les seves primeres sensacions com a jugador del FC Barcelona en una entrevista exclusiva amb els mitjans del Club

“Prometo treball, humilitat i sacrifici, tot per ajudar l’equip”. Així de contundent ha estat André Gomes en les seves primeres hores com a blaugrana. Amb 23 anys acabats d’estrenar, Gomes té moltes ganes de millorar i poder aportar tot el seu potencial al primer equip del FC Barcelona. El portuguès comença aquesta nova etapa complint un somni després de guanyar l’Eurocopa amb la seva selecció.

En aquesta entrevista exclusiva amb els mitjans del Club, André Gomes tracta diversos temes destacats i personals: des del que creu que pot aportar a l’equip de Luis Enrique fins a la importància de la seva família o els ídols de la seva infància.

Diu que fitxar pel FC Barcelona va ser una decisió personal, però André Gomes accepta que el seu pare ha tingut un paper important en la seva incorporació al club blaugrana: “L’he intentat deixar al marge, perquè no el volia tenir ansiós. Té els seus sentiments pel Club”. Molt familiar, reconeix que la figura dels seus pares ha estat cabdal per arribar a ser jugador de futbol professional: “M’ho van donar tot quan no tenien res”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut