La llista de 21 convocats per viatjar a Estocolm

La llista de 21 convocats per viatjar a Estocolm

Sergio Busquets i Javier Mascherano són les novetats en una convocatòria amb nou futbolistes del filial. Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Vermaelen, Piqué, Douglas, Alba i Iniesta no jugaran al Friends Arena i passaran les proves mediques i físiques

Ja es coneix la llista de convocats blaugrana per al FC Barcelona – Leicester City que es jugarà dimecres a les 20 hores. I 21 són els noms que la formen. Del primer equip, les novetats són Sergio Busquets i Javier Mascherano, que es van incorporar als entrenaments dilluns i que viatjaran a Estocolm per jugar el segon amistós de la pretemporada, corresponent a la International Champions Cup. Cristian Tello, per decisió tècnica, no formarà part de l’expedició.

A més dels dotze futbolistes del primer equip, Luis Enrique ha decidit convocar els nou jugadors del filial que s’estan entrenant aquests dies. Són José Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

Així doncs, la llista de convocats és la següent: Masip, Sergio, Arda, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, S. Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis, Samper, José Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

Revisions mèdiques i físiques per als no convocats

Sergio Busquets i Javier Mascherano no van ser els únics que es van incorporar aquest passat dilluns, però sí els que podran jugar al Friends Arena. La resta –Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Vermaelen, Piqué, Douglas, Alba i Iniesta– passaran les habituals proves mèdiques i físiques.

La preparació física no s’atura a la Ciutat Esportiva

Abans de fer-se oficial la llista de convocats, el primer equip ha continuat amb la feina intensa a la Ciutat Esportiva. En la sessió d’aquest dimarts, que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip, també hi han participat els nou futbolistes del B que formaran part de l’expedició.

Aquest entrenament, que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova, és el darrer que faran els convocats per al partit contra el Leicester (dimecres, 29 hores), abans que l’expedició viatgi a Estocolm.

Per altra banda, els jugadors que no viatjaran a la capital sueca han repetit sobre la gespa de la Ciutat Esportiva. Així, els jugadors que es van incorporar aquest dilluns als entrenaments -excepte Sergio i Mascherano- s'han tornat a exercitar al camp 2, igual que van fer en la primera jornada. Ter Stegen, Bravo, Douglas, Piqué, Rakitic, Iniesta, Jordi Alba i Vermaelen han completat la segona sessió del dia per accelerar l'adaptació física i posar-se al nivell dels seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut