Luis Enrique: “Hem agafat to físic per tornar a competir”

Luis Enrique: “Hem agafat to físic per tornar a competir”

El tècnic asturià ha elogiat el nivell i l’actitud dels joves del planter, i ha assenyalat que jugar contra el campió de la Premier ha estat “un honor”

Luis Enrique Martínez s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip en la victòria del conjunt blaugrana (4-2) contra el Leicester City aquest passat dimecres al Friends Arena d’Estocolm. Per Luis Enrique, “l’objectiu prioritari era el físic per tornar a competir, i en aquest aspecte hem estat molt bé”, ha assenyalat.

Preguntat per Munir, autor de dos gols avui, el tècnic blaugrana ha elogiat el davanter barcelonista: “Tinc molta confiança en ell. És un jugador jove, amb moltes ganes, que no deixa de treballar i que sempre suma”. El tècnic també ha tingut paraules per al Leicester City, del qual ha apuntat: “Van ser la gran sorpresa del futbol la temporada passada”. Centrant-se en el partit, ha explicat: “Hem estat molt bé a la primera part no concedint-los espais. A la segona part han fet dues accions de jugadors amb molt nivell i han fet dos gols”.

Luis Enrique també ha volgut tenir unes paraules per als joves que han realitzat la pretemporada amb l’equip, els quals ha felicitat, i ha afirmat que “tenen nivell, ganes i qualitat”.

Reproduïm a continuació les frases més destacades dels jugadors a la zona mixta:

Sergi Roberto

“Crec que tot l’equip està a un gran nivell tant físicament com futbolísticament. L’equip va fer un molt bon partit al camp del Celtic i avui crec que també hem fet un gran partit. Aquest és el camí que hem de seguir”.

“Seguim amb la mateixa línia de sempre. Crec que ens han anat molt bé aquests dos anys amb Luis Enrique. Sempre hi ha coses que cal millorar, i seguirem treballant per començar la temporada al màxim possible”.

“Per a tots els aficionats del Barça Wembley és un estadi de molt bons records, i poder jugar l’últim partit d’aquesta gira allà serà molt bonic per a nosaltres contra un històric com el Liverpool. Serà un partit molt maco i esperem gaudir”.

Mujica

“No hi ha paraules per descriure el que se sent en estar amb els millors del món. És un somni que qualsevol futbolista desitja des de petit”.

“He provat fortuna i quan he vist que entrava ni m’ho creia. Vaig a la banda corrent i penso en tota la família, els amics i els que m’ajuden”.

“El trident són els millors del món. I què hi ha millor que poder entrenar-se amb ells? Són un mirall, els intento imitar sempre, fins i tot a l’hora de dinar”.

Carbonell

“Poder viatjar amb el primer equip i tenir minuts en aquests dos partits en aquest estadi tan maco és impactant i molt bonic de viure”.

“Els cracs t’ho fan molt més fàcil. Els mecanismes els tenen molt apresos i t’ajuden molt. Et rectifiquen i això t’ajuda a millorar en aquest tipus de partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut