23 jugadors convocats per jugar a Wembley

23 jugadors convocats per jugar a Wembley

Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Iniesta, Vermaelen i Digne s’estrenen en una llista aquesta pretemporada i viatjaran a Londres per enfrontar-se amb el Liverpool

El FC Barcelona afrontarà aquest dissabte el tercer amistós de la pretemporada 2016/17 en un escenari emblemàtic i de molt bon record: Wembley. A Londres, el Barça s’enfrontarà amb el Liverpool en un duel emmarcat en la International Champions Cup, després de les victòries contra el Celtic (1-3) i contra el Leicester (4-2). Per a aquest partit, Luis Enrique suma efectius. I és que els internacionals que es van incorporar el dilluns passat a la dinàmica del grup s’estrenen en la convocatòria que ha facilitat el tècnic asturià després de l’entrenament d’aquest divendres. També ho fa Digne, que va començar a entrenar amb els seus nous companys aquest dijous.

Així doncs, Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Iniesta, Vermaelen i Digne, a més de Sergio i Mascherano –que ja van viatjar a Estocolm-, se sumen al grup i podrien disputar els seus primers minuts de preparació a Wembley. Jordi Alba, per la seva banda, no podrà viatjar per una indisposició gàstrica.

Amb la reincorporació de la majoria dels internacionals, quatre jugadors del filial són els que segueixen en dinàmica de primer equip, i tres d’ells viatjaran també a Londres: Cámara, Mujica i Alfaro. Marlon, per la seva banda, no anirà a Londres perquè, amb permís del Club, viatjarà al Brasil per tramitar el seu visat.

Per tant, la llista de jugadors que viatjaran aquest dissabte a la capital anglesa són: Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen, Mathieu, Denis, Samper, Digne, Cámara, Mujica i Alfaro.

Abans de conèixer la llista, l’equip s’ha tornat a entrenar al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. En una sessió que ha començat a les 9.30 hores, el tècnic ha seguit preparant l’equip després d’una setmana que ha combinat el treball físic amb el partit a Estocolm i, ara, el de Wembley.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut