Neymar Jr. i Rafinha mantenen viu el somni olímpic davant Colòmbia (2-0)

El dos brasilers del Barça ja són a les semifinals de Rio 2016, gràcies a un gol de falta directa i a una assistència de Neymar Jr.

Aquesta matinada la selecció del Brasil de Neymar Jr. i Rafinha ha certificat el pas a les semifinals dels Jocs Olímpics de Rio amb una gran actuació del capità de la ‘canarinha’. Ho ha fet contra la selecció de Colòmbia amb un resultat de 2-0 que portarà el Brasil a les semifinals dels Jocs contra Hondures, en un duel que es disputarà el proper dimecres 17 d’agost.

Al primer quart d’hora, Neymar Jr. ha obert la llauna amb un gol de falta directa. Aprofitant l’obertura de la tanca defensiva, la pilota s'ha colat pel pal dret de la porteria del porter colombià, Cristian Bonilla, que no ha pogut evitar el primer gol del Brasil. El ‘10’ de la ‘canarinha’ ha estat el principal objectiu de les faltes del conjunt colombià, algunes molt dures. Per la seva banda, Neymar Jr. ha vist la targeta groga després d’una entrada al colombià Roa.

El crac brasiler ha continuat creant perill a la porteria de la selecció colombiana buscant sempre sentenciar el partit, com ara en un xut enverinat que ha pogut aturar Bonilla. A les acaballes de l’enfrontament, l’atacant Luan Guilherme ha segellat el partit picant la pilota per damunt del porter des de fora de l’àrea després d’una passada, altre cop, de Neymar Jr. L’altre blaugrana de la selecció del Brasil, Rafinha, ha pogut jugar uns minuts al final del partit substituint Gabriel Jesús.

Amb aquesta victòria, la selecció brasilera liderada per Neymar Jr. s’ha classificat per jugar les semifinals dels Jocs contra Hondures el proper dimecres 17 d’agost. El crac blaugrana apropa el somni d’aconseguir l’or olímpic a la seva selecció, després que als Jocs de Pequín 2008 guanyessin la medalla de bronze i a Londres 2012, la de plata.