La primera convocatòria de la Lliga

La primera convocatòria de la Lliga

Ter Stegen, Iniesta, Mascherano i Mathieu no hi seran per lesió; André Gomés serà baixa per sanció, mentre que Neymar Jr. i Rafinha tampoc estaran disponibles pel compromís amb el Brasil en la final dels Jocs Olímpics

El FC Barcelona inicia aquest dissabte el camí cap a la reconquesta de la Lliga per tercer any consecutiu. Ho farà al Camp Nou contra el Betis (18.15 hores, BeIN La Liga) i tres dies després de proclamar-se campió de la Supercopa d’Espanya. El tècnic Luis Enrique ha fet pública la primera llista de convocats de la Lliga. Una llista marcada per les múltiples baixes. Ter Stegen, Andrés Iniesta, Mascherano i Mathieu no hi són per lesió; André Gomes és baixa per sanció, mentre que tampoc hi participen Neymar Jr. i Rafinha, que aquesta nit jugaran la final dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro davant d’Alemanya. La principal novetat és la convocatòria del jugador del filial Kaptoum.

Així doncs, els 18 convocats per afrontar el partit contra el Betis són els següents: Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic,  Busquets, Denis, Arda, Suárez, Messi, Samper, Munir, J. Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Kaptoum.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut