Luis Enrique: “Hem estat valents i molt efectius”

Luis Enrique: “Hem estat valents i molt efectius”

L’entrenador blaugrana ha destacat el gran partit dels seus homes i també l’aportació de la nova grada d’animació

El FC Barcelona ha començat de manera pletòrica la Lliga 2016/17 amb una contundent victòria davant el Betis (6-2) gràcies als tres gols de Luis Suárez, un doblet de Messi i un altre d’Arda Turan. El tècnic asturià del Barça, Luis Enrique Martínez, ha definit l’enfrontament com “un partit gairebé perfecte per les alçades de temporada en les que estem”.

A  continuació, les declaracions més destacades de l’entrenador del Barça:

“He vist els jugadors amb moltes ganes, molt actius tant en atac com en defensa. Hem estat valents i molt efectius. Partit completíssim”.

“Li dono l’enhorabona als 300 integrants de la grada d’animació, semblaven molts més. S’ha de potenciar aquesta grada, a l’equip li anirà molt bé que l’afició es contagiï d’aquest ambient”.

Arda té molta qualitat i pot destacar en totes dues posicions, tant d’interior com de davanter. I ara, a sobre, marca gols. Està més integrat, feliç”.

Sergi Roberto en la mateixa línia que sempre, molt atent en l’apartat defensiu anticipant-se molt. En atac també molt bé, buscant espais i generant situacions”.

“Al ser el meu tercer any, hi ha coses que als jugadors veterans no cal explicar-los. I els nous vénen amb moltes ganes”.

“Durant la temporada el nivell d’exigència serà màxim, hem d’estar tots al cent per cent”.

Messi a un nivell extraordinari, com sempre. Luis Suárez també, tant en atac com en defensa”

“Qualsevol jugador que pugui millorar la plantilla, que no és fàcil, el club estarà obert a la possibilitat d’incorporar-lo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut