Hèrcules - FC Barcelona B: Victòria de prestigi al Rico Pérez (1-3)

Hèrcules - FC Barcelona B: Victòria de prestigi al Rico Pérez (1-3)

El Barça s’ha imposat, en un duel molt complicat, a l'Hèrcules, amb gols de Cardona, Perea i Mujica, i suma el segon triomf en dos partits

Victòria de prestigi dels culers en la segona jornada de la Segona Divisió B. Els homes de Gerard López visitaven l'Hèrcules d'Alacant a les 20 hores conscients de les complicacions que podria tenir el partit. Considerats un dels equips més forts de la competició, els alacantins tenien moltes opcions de fer patir els blaugranes. Tot i això, els gols de Marc Cardona al segon 30 de partit i de Perea (min 53) i Mujica (min 88) han transformat la tensió que s'ha viscut al llarg de tot l'enfrontament en un dolç final.

L'estadi José Rico Pérez ha vibrat d'una manera poc habitual en un partit de futbol durant els primers minuts. Només han fet falta 30 segons perquè Marc Cardona marqués el primer gol. El lleidatà, un dels nous fitxatges del filial aquest estiu, ha enviat la pilota dins de la porteria de Chema, després d'una assistència d'Aleñá dins l'àrea rival. Els culers han començat amb molta força i només han calgut dos minuts perquè tinguessin la seva segona oportunitat, amb el mateix Marc com a protagonista.

Però l'empat, malauradament, no s'ha fet esperar. Una falta dins l'àrea de Tarín ha fet que Miñano convertís un penal dubtós en gol al minut 7. Aquest moment ha marcat un abans i un després en la dinàmica del partit, que s'ha anat igualant. El Barça ha tingut l'ocasió d'avançar-se en el marcador al minut 12, quan l'àrbitre mallorquí ha xiulat un penal a favor dels culers, però Perea ha fallat l'oportunitat. El porter alacantí ha sabut llegir la trajectòria de la pilota i ha aturat el penal.

Perea i Mujica decanten la balança

Els alacantins han començat amb molta força la segona part per intentar contrarestar els blaugranes. El bon treball de Cardona en pressió ha fet que Perea recuperés la pilota a prop de l'àrea rival i marqués el segon gol blaugrana al minut 53. La diana ha produït un trencament en la dinàmica del matx. Ni el Barça ni l'Hèrcules no han renunciat a l'atac i han continuat creant ocasions. Rafa Mujica, que entrava al minut 74, sentenciava el partit amb un gol al minut 88 que donava descans al Barça, després d'una segona part amb molta tensió. Segona jornada i segona victòria. El filial blaugrana comença la temporada amb molt bon peu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut