Athletic Club – FC Barcelona: San Mamés exigeix excel·lència

Athletic Club – FC Barcelona: San Mamés exigeix excel·lència

Els de Luis Enrique visiten la catedral del futbol en la segona jornada de Lliga abans de l’aturada de seleccions, i esperen seguir liderant la Primera Divisió davant un rival complex i dur històricament

Molt aviat arriba un dels duels estrella del campionat de Lliga. Athletic Club i FC Barcelona es tornen a veure les cares a principi de temporada tal com va succeir en l’anterior (20.15 hores, Movistar Partidazo). Aleshores, els blaugranes van haver de suar de valent per emportar-se els tres punts, gràcies a un gol de Luis Suárez (0-1). Visitar l’estadi bilbaí és sinònim de dificultat, passió, entrega i intensitat. La història així ho avala i indica nits de vertigen a la catedral del futbol. Ho sap Luis Enrique i ho saben també els mateixos jugadors, que en dues temporades han visitat San Mamés fins a quatre vegades, amb tres victòries (2-5, 0-1, 1-2) i una derrota a la Supercopa d’Espanya el curs passat (4-0). S’ha viscut de tot: gols, patiment, rivalitat, però, sobretot, espectacle i emoció.

El partit també es jugarà a les banquetes amb dos tècnics experimentats i amants del bon futbol com són Luis Enrique i Valverde. El tècnic asturià ja ha avisat que “San Mamés és un dels partits més complexos que es poden jugar fora de casa”, i el seu equip haurà d’estar atent a homes com Aduriz, Raúl García o Iñaki Williams. Per a aquest partit, Luis Enrique no podrà comptar amb els lesionats Iniesta i Mathieu, ni tampoc amb Neymar Jr, amb permís del tècnic asturià, ni amb el nou porter Cillessen. Les principals novetats de la llista són els retorns de Ter Stegen i Mascherano, que ja s’han recuperat de les seves lesions, de Rafinha, després d’assolir l’or olímpic amb el Brasil, i d’André Gomes, després de la sanció.

L’Athletic Club, per la seva banda, arriba al duel després d’haver perdut el primer partit de Lliga davant l’Sporting de Gijón. El tècnic Valverde ha reconegut que “jugar contra el Barça sempre implica un gran esforç, perquè els obliga molt, però saben que si estan al seu millor nivell els podem complicar la vida”. Valverde comptarà per a aquest duel amb Iraizoz, Bóveda, Laporte, Eraso, Beñat, Itturaspe, Munain, Williams, Vesga, Susaeta, Lekue, Etxeita, De Marcos, Sabin Merino, Aduriz, Raúl García, Balenziaga i Arrizabalaga. Els ingredients hi són tots per viure un bon partit de futbol que exigeix excel·lència. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut